Υπηρεσίες PDF Εκτύπωση E-mail

bsiΕίμαστε δεσμευμένοι να έχουμε την υψηλότερου επιπέδου εκπαίδευση ώστε να παρέχουμε σε εσάς υπηρεσίες βέλτιστης ποιότητας.

 

Η πιστοποίηση μας "Επένδυση σε Ανθρώπους" (Investors In People) αναγνωρίζει τη συνέχη επιδίωξη μας να διατηρούμε επαγγελματική αρτιότητα.

 

Τα υποκαταστήματα μας επιθεωρούνται τακτικά από το Βρετανικό Ινστιτούτο Προτύπων για να επικυρώνουν τη συμμόρφωση μας με το πιο πρόσφατο διεθνές πρότυπο ποιότητσς ISO 9001:2000.


Αυτό εξασφαλίζει με συνέπεια υψηλό επίπεδο υπηρεσιών.

 

Οι  Ειδικοί για Επιχειρήσεις Ευρείας Κλίμακας

 

Η εταιρεία ενοικιάσεων HSS έχει πελάτες κάθε κλίμακας και από όλους τους τομείς – από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις στην Μεγάλη Βρετανία, την Ιρλανδία, την Ελλάδα αλλά και σε όλο τον κόσμο μέχρι και πελάτες από μικρές επιχειρήσεις έως και από νοικοκυριά. Με μεγάλη αφοσίωση στην «υπηρεσία των ενοικιάσεων» καθ’ όλη τη θητεία μας, είμαστε περήφανοι που ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες όλων των πελατών μας. 

 

Οι περισσότεροι πελάτες μας εργάζονται σε ιδιαίτερα  επικίνδυνο περιβάλλον εργασίας – π.χ. συντηρούν τις σιδηροδρομικές γραμμές ή διασώζουν ανθρώπους που έχουν πληγεί από φυσικές καταστροφές. Άλλοι είναι οικοδόμοι, άλλοι συντηρούν και άλλοι ασχολούνται με διάφορα αναπτυξιακά έργα, οργανισμούς, βιομηχανίες, λιανικό εμπόριο, μηχανολογία και γενικά με το εμπόριο και όλοι μαζί στηρίζουν την οικονομία της χώρας τους. Η εταιρεία ενοικιάσεων HSS παρέχει μεγάλη υποστήριξη σε όλους εσάς οπουδήποτε και οποτεδήποτε εσείς μας χρειάζεστε.

 

 Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν τους εξής τομείς: