Τρόποι Πληρωμών PDF Εκτύπωση E-mail
Μέσω τραπέζης


Κάρτες αγορών

 


Εκτός από τους μηνιαίους πιστωτικούς λογαριασμούς, δεχόμαστε τις κάρτες αγορών που εκδίδονται από όλες τις μεγάλες τράπεζες και επιπλέον τις All Star και American Express, έτσι οι υπάλληλοι σας μπορούν να κάνουν εύκολα μια ενοικίαση - με συναλλαγές που χρεώνονται στο λογαριασμό της κάρτας σας.

 

Για τους κατόχους λογαριασμού HSS, οι δηλώσεις καρτών απαριθμούν με λεπτομέρειες το Φ.Π.Α.

 

Οι κάρτες αγορών επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να διεκπεραιώνουν ενοικιάσεις με πολλαπλές παραγγελίες αποτελεσματικότερα, με βελτιωμένο τρόπο διαχείρισης και να εξασφαλίζουν τον έλεγχο δαπανών. 

 

HSS Ευκολίες πληρωμής

 

- Ενοικίαση χωρίς προκαταβολή

Κατά την έναρξη της ενοικίασης σας περνάμε την πιστωτική κάρτα σας από το τερματικό μας και ζητάμε την υπογραφή έγκρισης σας. Η αξία συναλλαγής εισάγεται κατά την επιστροφή του εξοπλισμού (ή κατά το μεσοδιάστημα αν ο χρόνος ενοικίασης είναι μεγαλύτερος από δύο εβδομάδες). Με αυτόν τον τρόπο εσείς δεν χρεώνεστε αμέσως και μπορείτε να αναβάλλετε την πληρωμή έως ότου ολοκληρώσετε την εργασία σας με τον εξοπλισμό.

 

- Λογαριασμός Τρόποι συναλλαγής

 Οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν έναν από τους τρεις ευέλικτους και βολικούς τρόπους πληρωμής.

  1. Πιστωτικός λογαριασμός HSS
  2. Εταιρική Κάρτα Αγορών
  3. Κάρτα Συναλλαγών HSS

Οι μηνιαίοι πιστωτικοί λογαριασμοί μπορούν συνήθως να ανοιχτούν αμέσως και υπόκεινται σε μερικούς απλούς κανόνες. Ο διευθυντής του υποκαταστήματος μας θα χαρεί να σας εξυπηρετήσει ή μπορείτε να απευθυνθείτε μέσω διαδικτύου.

 

- Μετρητοίς κάρτα χρέωσης

 

Οι πελάτες που προτιμούν να πληρώνουν εκ των προτέρων θα χρειαστεί να καταβάλουν μια προκαταβολή περίπου διπλάσια της εβδομαδιαίας χρέωσης. Κατά την επιστροφή του εξοπλισμού αφαιρούμε τη χρέωση ενοικίασης και σας επιστρέφουμε το υπόλοιπο. Για την προστασία σας μπορούμε να ζητήσουμε δύο έντυπα ταυτότητας κατά την ενοικίαση.

 

Δείτε περισσότερα για την HSS Trade Card

 

 

ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ

 

1. Μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό


Έχετε την δυνατότητα πληρωμής της παραγγελίας σας σε έναν από τους λογαριασμούς της εταιρείας μας.

 

 

2. Μέσω αντικαταβολής


Μπορείτε να εξοφλήσετε  την παραγγελία σας με την παράδοση της στο χώρο σας.

Υπάρχει η δυνατότητα επιλογής έκδοσης είτε αποδείξεως λιανικής είτε τιμολογίου. Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρείες και σε ελεύθερους επαγγελματίες, εφόσον συμπληρώσουν κατά την παραγγελία τους τα εξής στοιχεία: επωνυμία εταιρείας, ΑΦΜ, ΔΟΥ και επάγγελμα για τους ελεύθερους επαγγελματίες. Στις παραγγελίες επί αντικαταβολή πάντα γίνεται τηλεφωνική επιβεβαίωση της παραγγελίας.

Για επί αντικαταβολή παραγγελίες που τυχόν δεν υπάρχει τηλέφωνο ή email ή που δεν είναι εφικτή η μεταξύ μας επικοινωνία εντός 2-3 ημερών ώστε να επιτευχθεί η επιβεβαίωση τους , αυτές δεν προχωρούν και τα προϊόντα δεν αποστέλλονται. Η πάγια χρέωση της αντικαταβολής είναι 2 ευρώ για μικρές συσκευές. Για προϊόντα μεγάλου όγκου θα πρέπει να έρθετε σε τηλεφωνική επαφή με το κατάστημα ώστε να ενημερωθείτε για το ακριβές κόστος.
Η αντικαταβολή γίνεται μόνο με μετρητά και για ποσά έως 500 €. Για κάποιες παραγγελίες υπάρχει περίπτωση να ζητηθεί προκαταβολή το 30 % της συνολικής αξίας της παραγγελίας ιδιαίτερα αν πρόκειται για προϊόντα που απαιτούν παραγγελία από προμηθευτή. Για όλες τις παραγγελίες με αντικαταβολή ακολουθεί τηλεφωνική επιβεβαίωση.


3. Μέσω παραλαβής και πληρωμής της παραγγελίας σας στο κατάστημα


Μπορείτε να κάνετε  την παραγγελία σας από το www.hireshops.gr και παραλάβετε τα προϊόντα σας την επόμενη μέρα από το κατάστημα.