Προφίλ PDF Εκτύπωση E-mail

 

H εταιρεία ΚΑΝΚ ΑΕ έχει ξεκινήσει από το 1993, εδρεύει στη Θεσσαλονίκη και εμπορικά δραστηριοποιείται στο χώρο της Eνοικίασης Εργαλείων και Μηχανημάτων. Ειδικότερα, κατέχει το Master Franchise για την Ελλάδα, της αγγλικής εταιρίας ΗSS-Hire Service Group Plc, που εδρεύει στο Λονδίνο. Η δεύτερη είναι η παγκοσμίως μεγαλύτερη αλυσίδα ενοικίασης εργαλείων και μηχανημάτων. Ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1957 στη Μεγάλη Βρετανία, και σήμερα διαθέτει 400 σημεία πώλησης μόνο στην Αγγλία.  

 

Υπό την αυστηρή  επίβλεψη της HSS-Hire Shops, η ΚΑΝΚ ΑΕ έχει αναπτύξει ένα δίκτυο έντεκα (11) συνολικά καταστημάτων και συγκεκριμένα πέντε (5) στην Αθήνα,  τέσσερα (4) στη Θεσσαλονίκη και από ένα στη Μυτιλήνη και στο Βόλο.

 

Έχοντας διανύσει μία μακρόχρονη, επίπονη και πολύ επιτυχημένη πορεία, η εταιρεία μας έχει την ικανοποίηση ότι πλέον, η γκάμα των πέραν των 3.000 διαφορετικού τύπου μηχανημάτων που διαθέτει προς ενοικίαση, έχει βρει άπειρες επιτυχημένες εφαρμογές από εταιρείες όλων των κλάδων στους οποίους απευθύνεται, αλλά και από ιδιώτες. 

 

Ενδεικτικά, τα παρακάτω, είναι μόνο μέρος των ειδών που έχετε τη δυνατότητα ενοικίασης:

 • Ηλεκτροπαράγωγα ζεύγη (Γεννήτριες)
 • Ανυψωτικά μηχανήματα και εργαλεία
 • Συστήματα βαφής και διακόσμησης
 • Οικοδομικά εργαλεία
 • Μηχανήματα ψύξης - θέρμανσης
 • Μηχανήματα καθαρισμού πάσης φύσεως
 • Είδη/υλικά για βάψιμο και διακόσμηση
 • Εξοπλισμός μεταφοράς και διαχείρισης υλικών
 • Εργαλεία οδοποιϊας, κομπρεσέρ, κ.τ.λ.

Επίσης, παρέχεται  η δυνατότητα μακροχρόνιας μίσθωσης ενώ η εταιρεία μπορεί να υποστηρίξει  μεγάλα έργα τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, καλύπτοντας ανάγκες μεγάλων οργανισμών, κρατικών φορέων και υπηρεσιών, όπως: ΑΘΗΝΑ 2004, National Broadcasting Center, Ελληνικός Στρατός, Αμερικανικός Στρατός, ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ, K-FOR, ΔΕΗ, ΗΕLLEXPO, κ.λ.π 

 

Η εταιρεία απασχολεί μόνιμα πάνω από 65 άτομα διαφόρων ειδικοτήτων, όπως μηχανολόγοι, ηλεκτρολόγοι τεχνίτες, μηχανουργοί, εφαρμοστές, συντηρητές κ.τ.λ, εκ των οποίων οι περισσότεροι έχουν μετεκπαιδευτεί στην Αγγλία και ενημερώνονται συνεχώς με σεμινάρια και επιδείξεις τόσο για τις νέες εξελίξεις στην τεχνολογία, όσο και για τα νέα προϊόντα. Όλο το προσωπικό μιλά ικανοποιητικά αγγλικά, ορισμένοι δε χειρίζονται τη γαλλική και τη γερμανική γλώσσα. 

 

Χρόνο με το χρόνο η εταιρεία διευρύνει τον κατάλογο των προϊόντων της προς ενοικίαση, βελτιώνοντας τις υπηρεσίες της και ικανοποιώντας τις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών της.

 

Δραστηριοποιείται πανελλαδικά, παρέχει τα πιο σύγχρονα αξιόπιστα και τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα κατάλληλα για κάθε εργασία. 
 

Πιο αναλυτικά, οι δραστηριότητες στον τομέα των ενοικιάσεων περιλαμβάνουν επίσης: 

 

1) HSS-Power:

 

Το εξειδικευμένο τμήμα ΗSS-Power, διαθέτει και διαχειρίζεται ιδιόκτητο στόλο 400 γεννητριών, φωτιστικών πύργων, μηχανημάτων συγκόλλησης, αλλά και ηλεκτρικών πινάκων και καλωδίων. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ενδεδειγμένη παροχή υπηρεσιών, όπως συμβόλαια συντήρησης, άμεση εξυπηρέτηση για επισκευή ή αντικατάσταση, περιοδικό μηχανολογικό και ηλεκτρικό service, καθώς επίσης παροχή καυσίμων, είναι τα πλέον χαρακτηριστικά του εν λόγω τμήματος.  

 

2) HSS-Lift & Shift:

 

Ο εξοπλισμός του συγκεκριμένου τμήματος είναι κατάλληλος ακόμα και για την εξυπηρέτηση στρατιωτικών ασκήσεων και επιχειρήσεων. Συγκεκριμένα, προσφέρονται προς ενοικίαση ανυψωτικά μηχανήματα για διάφορα ύψη, αλλά και πληθώρα εξοπλισμού για μεταφορά παντός είδους υλικών. 

 

3) ΗSS-Event Ηire:

 

Στα πλαίσια οργάνωσης εκδηλώσεων, μέσα από το τμήμα αυτό, προσφέρεται ειδική μελέτη για την άψογη διεξαγωγή τους, αλλά και ενοικίαση, μεταφορά και εγκατάσταση στους υποδεικνυόμενους χώρους όλου του απαιτούμενου εξοπλισμού, όπως καθίσματα, τέντες, ψυγεία, air-conditions και οτιδήποτε άλλο απαιτηθεί ακόμα και για εξειδικευμένα events (αθλητικά, πολιτικά κ.λ.π.). 

 

4) ΗSS-Safe & Sure

 

Ένα τμήμα, που μπορεί να εξυπηρετήσει και τις πιο ειδικές αποστολές, αφού διαθέτει άμεσα εξειδικευμένα μηχανήματα, όπως για παράδειγμα όργανα ανίχνευσης αερίων έως και φορητά showers σε περίπτωση χημικής επιδρομής. Επίσης, αναλαμβάνει να θέσει υπ’ όψιν των ενδιαφερομένων και εφόσον ζητηθεί, εμπεριστατωμένες μελέτες για την κάλυψη της ασφάλειας μεγάλων γεγονότων. 

 

5) ΗSS-Ground Care

 

Διαθέτει προς ενοικίαση πληθώρα εξειδικευμένων αγροτικών μηχανημάτων για την ανάπτυξη και περιποίηση αθλητικών εγκαταστάσεων, όπως γήπεδα ποδοσφαίρου, γκολφ κλπ. 

 

6) HSS-Training

 

Σε περίπτωση  που απαιτείται σύντομη ενημέρωση  για τη χρήση ανυψωτικών μηχανημάτων, περονοφόρων, πρώτες βοήθειες, ασφάλεια στην εργασία κ.τ.λ, το συγκεκριμένο τμήμα αναλαμβάνει οποιαδήποτε επίδειξη και παρουσίαση. Επίσης, οργανώνονται σεμινάρια ακόμα και on site προκειμένου να εκπαιδευτούν οι υπεύθυνοι (χειριστές, υπεύθυνοι εργοταξίων κ.τ.λ.), με τη δυνατότητα χορήγησης σχετικού πιστοποιητικού παρακολούθησης. 

 

7) HSS-Workshops

 

Το εξειδικευμένο και άρτια καταρτισμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό της ΚΑΝΚ ΑΕ αναλαμβάνει οποιαδήποτε επισκευή προκύψει από χειριστικό ατόπημα κατά την εκτέλεση του έργου, επιτόπου ή στις εγκαταστάσεις της, παρέχοντας service και τεχνική υποστήριξη.

 

8) ΗSS-One Call

 

Η σημαντικότατη αυτή υπηρεσία ενεργοποιείται με ένα απλό τηλεφώνημα στην Ελλάδα ή το εξωτερικό. Μέσα από το παγκόσμιο δίκτυο της HSS-Hire Shops μπορεί να εξυπηρετήσει αποδεδειγμένα και τις πιο εξειδικευμένες ανάγκες σε εύλογο χρονικό διάστημα, με την ιδιότητα του service provider.  
 

 

ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ

Η ΚΑΝΚ ΑΕ, διαθέτει και τμήμα πωλήσεων που δημιουργήθηκε για να εξυπηρετεί την ολοένα αυξανόμενη ζήτηση προς αγορά εργαλείων και μηχανημάτων.  

 

Η γκάμα των προς πώληση προϊόντων καλύπτει σχεδόν το σύνολο αυτών που διατίθενται και προς ενοικίαση, αλλά και προϊόντα των προμηθευτών - Οίκων που δε βρίσκονται στη γκάμα των ενοικιαζομένων μας. 

 

Η εταιρεία έχει διαθέσει προς πώληση σημαντικό αριθμό προϊόντων τα τελευταία χρόνια, ενώ συνεχώς διευρύνεται ο κατάλογος των προϊόντων προς πώληση με την προσθήκη και νέων αντιπροσωπειών.

 

Ενδεικτικά, οι πωλήσεις καλύπτουν προϊόντα όπως:

 • Γεννήτριες
 • Ανυψωτικά μηχανήματα
 • Οικοδομικά εργαλεία
 • Μηχανήματα ψύξης - θέρμανσης
 • Είδη επαγγελματικού καθαρισμού
 • Μηχανήματα κοπής
 • Εξοπλισμός μεταφοράς και διαχείρισης υλικών
 • Εργαλεία oδοποιίας

Οι πωλήσεις προϊόντων καλύπτουν τις ανάγκες  εταιρειών και ιδιωτών πελατών. Επίσης πραγματοποιούνται πωλήσεις και για ανάγκες οικιακής χρήσης. 

 

Η εταιρεία, μέσω του τμήματος πωλήσεων επίσης, συμμετέχει σε διαγωνισμούς για την προμήθεια εργαλείων ή και μηχανημάτων σε δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς, πανελλαδικά αλλά και στο εξωτερικό. Έχει προμηθεύσει, μέσω αντίστοιχων διαγωνισμών με μηχανήματα (γεννήτριες, ανυψωτικά, κ.τ.λ.) φορείς όπως η ΔΕΗ, ο ΟΣΕ, διάφοροι δήμοι, ο Ο.Α.Ε.Δ., η Ε.Θ.Ε.Λ., ο Ελληνικός στρατός, μονάδες του ΝΑΤΟ στα Βαλκάνια (Κόσοβο, ΠΓΔΜ), την πρεσβεία των ΗΠΑ στα Σκόπια, κ.α. αλλά και ιδιωτικούς φορείς όπως μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες, μεγάλες τεχνικές/κατασκευαστικές εταιρείες, κ.τ.λ.

 

ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΙ

Δημοσίευση 24 Οκτ 2018 ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΧΡΗΣΗΣ 2014