Παράπονα PDF Εκτύπωση E-mail
Διαδικασία διαχείρισης παραπόνων


Στα Hire Shops στόχος μας είναι η διαρκής βελτίωση των υπηρεσιών που σας προσφέρουμε. Γι’ αυτό ενθαρρύνουμε τους πελάτες μας να εκφράσουν τα παράπονά τους, τα σχόλια και τις υποδείξεις τους, ώστε να γίνουμε ακόμα καλύτεροι. 

 

Πώς μπορείτε να διατυπώσετε τα παράπονά σας:

 

1. Άμεσα στο κατάστημα. Οι managers των καταστημάτων μας είναι εξουσιοδοτημένοι να αντιμετωπίζουν τυχόν προβλήματα που αφορούν πρωτίστως την ενοικίαση του εξοπλισμού μας δίνοντας άμεσα λύση σε τυχόν προβλήματα που μπορεί να δημιουργηθούν εφαρμόζοντας το πρόγραμμα satisfaction guaranteed. Εάν δε μείνετε ικανοποιημένοι από τη χρήση των εργαλείων που νοικιάσατε από εμάς, o μάνατζερ μπορεί να σας χαρίσει τη χρέωση ακόμα και ένα ολόκληρο σαρανταοχτάωρο.


2. Τηλεφωνικά. 6 ημέρες την εβδομάδα από τις 7.00 π.μ. μέχρι και τις 5.00 μ.μ. στο 2310 566868


3. Ηλεκτρονικά. Σε αυτή την ιστοσελίδα, συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα για το αντίστοιχο κατάστημα.

 

Θα πρέπει να λάβετε απάντηση εντός δέκα (10) εργάσιμων ημερών για τις επιχειρήσεις και εντός πέντε (5) ημερών για τους ιδιώτες.

 

Στην περίπτωση που δε μείνετε ικανοποιημένοι από την απάντησή μας, μπορείτε να απευθυνθείτε τηλεφωνικώς ή εγγράφως απευθείας στον διευθύνων σύμβουλο της εταιρείας μας στα παρακάτω στοιχεία:

 

Κασατζόγλου Αλέξανδρος

Μοναστηρίου 140

Τ.Κ: 54627

Τηλ: 2310 566868

Κινητό τηλ: 6974755241

Fax: 2310 566899

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 

Στα hire shops η γνώμη σας μετράει!