Ασφάλεια PDF Εκτύπωση E-mail

Lift & Shift - Μοιραστείτε την πείρα μας στο χειρισμό

lift-shiftΗ παροχή πρόσβασης μέσω ηλεκτροκίνητου εξοπλισμού για το προσωπικό και η παροχή εξοπλισμού ανύψωσης για υλικά απαιτεί την προσεκτική συμμόρφωση στους αυστηρότερους κανονισμούς.

 

Με το εξοπλισμό Ανύψωσης και Μεταφοράς της HSS θα μοιραστείτε την εμπειρία μας στην ασφάλεια, την εκπαίδευση και σε ένα ολοκληρωμένο σέρβις ελέγχου κάθε φορά που νοικιάζετε.

 

Η ενοικίαση Τρέιλερ Εύκολης Παράδοσης One Way Trailer είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη στη σειρά μας - που περιλαμβάνει τα πάντα από ένα horsebox μέχρι ένα box van trailer. Και μπορείτε να το παραλάβετε και να το παραδώσετε σε όποια αποθήκη Ανύψωσης και Μεταφοράς της HSS σας βολεύει περισσότερα.

 

Όσον αφράτο το χειρισμό κανείς δε διαθέτει ευρύτερο φάσμα από εμάς. Και τα δημοφιλέστερα από τα προϊόντα μας διαθέτουν την εγγύηση διαθεσιμότητας "Stockbuster" - υπάρχουν ως απόθεμα σε κάθε αποθήκη μας και επιπλέον σε επιλεγμένα υποκαταστήματα μας.

 

Safe & Sure - Λύσεις για μετρήσεις και ασφάλεια

Hire-WeldΗ επιλογή του Εξοπλισμού Ασφαλείας HSS σημαίνει περισσότερα από το να απολαμβάνετε απλά το προνόμιο εύκολης πρόσβασης στον πιο σύγχρονο εξοπλισμό ασφαλείας και μετρήσεων που υπάρχει - σημαίνει επίσης ηρεμία - γνωρίζοντας ότι ο εξοπλισμός που ενοικιάζετε έχει ελεγχθεί για την ποιότητα και θα παραδοθεί σε σας από εκπαιδευμένους επαγγελματίες.

 

Τα υψηλής τεχνολογίας όργανα μετρήσεων βαθμονομούνται τακτικά. Ο εξοπλισμός αναπνοής, αντιμετώπισης προβλημάτων και διάσωσης ελέγχεται προσεκτικά πριν από κάθε ενοικίαση. Οι οδηγοί έχουν εντολή να πραγματοποιούν μια πλήρη τεχνική παράδοση όπως αρμόζει. Και ο εξαιρετικά ασφαλής στόλος μας από οχήματα 4χ4 είναι σχεδιασμένος για να εισέρχεται σε επικίνδυνες περιοχές και περιβάλλοντα υψηλού κινδύνου.

 

 

Hire-Weld - Εξοπλισμός για επαγγελματίες

Hire-WeldΑναγνωρίζοντας την ανάγκη για μοναδικά προϊόντα και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στη βιομηχανία συγκολλήσεων, η HSS εστιάζει σε αυτή την συγκεκριμένη σειρά με βαθιά γνώση, συμβουλές από ειδήμονες και την πλήρη κάλυψη σε εθνικό επίπεδο. Η προτεραιότητα μας είναι να παράσχουμε προϊόντα που καινοτομούν και που είναι αποδοτικά και οικονομικά στη χρήση τους.

 

Όλες οι αποθήκες διαθέτουν ένα ευρύ απόθεμα από αναλώσιμα, με τα ειδικά αέρια άμεσα διαθέσιμα για τις περισσότερες τεχνικές κοπής και συγκόλλησης. Για να ανταποκριθεί στα υψηλότερα πρότυπα της βιομηχανίας, ο εξοπλισμός μπορεί κατόπιν αιτήσεως να παρασχεθεί με την πιστοποίηση διακρίβωσης σύμφωνα με τις αυστηρές προδιαγραφές του Κώδικα Πρακτικής BS7570:2000.

 

 

Training Solutions - Ο συνεργάτης σας στην εκπαίδευση ασφαλείας

Παίρνουμε πολύ σοβαρά την ευθύνη μας για την ασφαλή χρήση του εξοπλισμού που ενοικιάζετε. Αυτός είναι ο λόγος που δίνουμε το πλεονέκτημα των ετών εμπειρίας μας άμεσα στους πελάτες μας.

 

Η εκπαίδευση για την Ασφάλεια στην Εργασία, εγκεκριμένη από την IPAF και την CITB, είναι ανοικτή στους πελάτες μέσω των πρότυπων εκπαιδευτικών μας κέντρων.

 

Έχοντας την HSS ως συνεργάτη ασφαλείας απαλλάσσεστε από το άγχος να συμβαδίζετε με την πιο πρόσφατη νομοθεσία ασφαλείας.

 

Ασφάλεια κατά την εργασία

 

Safety Kit Υπάρχουν πολλά που μπορείτε να κάνετε για να βοηθήσετε στην προστασία των υπαλλήλων σας - και η HSS είναι πάλι κοντά σας. Δεν παίρνουμε τίποτα ως δεδομένο και έχουμε προϊόντα ασφαλείας για όλους τους τύπους των εργασιών. Σας δίνουμε συμβουλές για τη σωστή επιλογή από την πλήρη σειρά μας από προσωπικό προστατευτικό εξοπλισμό - από τα γάντια, τις μάσκες και τις φόρμες ως τους ιμάντες, τον αναπνευστικό εξοπλισμό και τις πρώτες βοήθειες.

  • Ειδικές χρεώσεις διατίθενται για μαζικές αγορές εξάρτησης ασφαλείας και ένδυσης εργασίας.

 

Οδηγοί Ασφαλείας

 

Safety guidesΟι πρακτικοί οδηγοί μας για το Χειρισμό και την Ασφάλεια βοηθούν στο να κατανοήσετε πως να χρησιμοποιήσετε τον εξοπλισμό με ασφάλεια, περιγράφουν τις προφυλάξεις που πρέπει να πάρετε και απαριθμούν τον προσωπικό προστατευτικό εξοπλισμό που μπορεί να χρειαστείτε. Θα σας παρέχετε πάντα ένας τέτοιος οδηγός με κάθε ενοικίαση σας.

  • Οδηγοί ασφαλείας σε DVD είναι διαθέσιμοι μαζί με ορισμένα προϊόντα. Παρακαλούμε ζητήστε λεπτομέρειες.


Μπορείτε να δείτε τους παρακάτω οδηγούς ασφαλείας:

Μεταλλικοί Πύργοι Πρόσβασης Boss

Ψαλιδωτά Ανυψωτικά
Ανυψωτικό Με Τριπλό Βραχίονα
Αυτοπροωθούμενο Ανυψωτικό
Αυτοπροωθούμενο Ανυψωτικό  AWP
Πλατφόρμα Εναέριας Εργασίας

 

 

Hire - Προστασία

Προστασία από τυχαίες ζημιές

 

Αποφύγετε τον κίνδυνο απρόβλεπτων χρεώσεων. Προσφέρουμε τη δυνατότητα επιλογής της παραίτησης μας από απαιτήσεις σε περίπτωση ζημιάς, με 10% της χρέωσης ενοικίασης, που σας προστατεύει από το κόστος αποκατάστασης τυχαίας ζημιάς στον εξοπλισμό HSS που έχετε ενοικιάσει.

 

Ακόμη μεγαλύτερη προστασία

 

Έχουμε καθιερώσει μια πιο πλήρη ασφάλεια για εσάς αν ο εξοπλισμός σας κλαπεί κατά τη διάρκεια του χρόνου ενοικίασης. Η "Παραίτηση Μας Από Απαιτήσεις Σε Περίπτωση Ζημιάς" σας προστατεύει από το κόστος αποκατάστασης τυχαίας ζημιάς στον εξοπλισμό HSS που έχετε ενοικιάσει. Τώρα, η δυνατότητα επιλογής Ενισχυμένης (PLUS) "Παραίτησης Μας Από Απαιτήσεις Σε Περίπτωση Ζημιάς" με 15% σας καλύπτει επίσης σε περίπτωση απώλειας με κλοπή.

 

* Αν θέλετε να αποφύγετε απρόβλεπτες χρεώσεις βεβαιωθείτε ότι είστε καλυμμένοι.

 

** Υπάρχουν συμπληρωματικοί όροι και όρια αξιώσεων - πλήρη στοιχεία δίνονται κατά την ενοικίαση και διατίθενται αν ζητηθούν.