Συμβόλαια Συντήρησης PDF Εκτύπωση E-mail

Στα Hire Shops σας ανακοινώνουμε πλέον την καινούργια μας υπηρεσία που αφορά την συντήρηση των ηλεκτροπαραγωγών ζευγών. Η υπηρεσία αυτή καλύπτει τις ανάγκες μικρών ή μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων, καθώς και νοσοκομείων, δημόσιων κτηρίων, στρατιωτικών εγκαταστάσεων και οποιουδήποτε κτηρίου υποστηρίζεται από ηλεκτροπαραγωγά ζεύγη. Η συντήρηση μπορεί να μηνιαία, εξαμηνιαία ή ετήσια.

 

Η εταιρεία μας έχει πιστοποιηθεί με ISO9001 που αφορά στην τοποθέτηση και την συντήρηση των ηλεκτροπαραγωγών ζευγών. Σύντομα οι υπηρεσίες μας θα περιλαμβάνουν και άλλα μηχανήματα όπως ανυψωτικά και μηχανήματα βαρέως τύπου.

 

Επίσης διαθέτουμε προς πώληση σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές αναλώσιμα που απαιτούνται όπως φίλτρα αέρα και πετρελαίου, ορυκτέλαια και πλήθος άλλων αναλωσίμων.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να επεξεργαστούμε τις ανάγκες μας!

 

Συμβόλαια Συντήρησης έχουν υπογράψει μαζί μας το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και ο Οργανισμός Διεξαγωγής Ιπποδρομιών Ελλάδος για συντήρηση γεννητριών, τα πολυκαταστήματα IKEA (HOUSE MARKET SA) για συντήρηση ανυψωτικών μηχανημάτων και δεκάδες άλλες ικανοποιημένες επιχειρήσεις, μεταξύ τους ξενοδοχεία και εργοστάσια.»