Πωλήσεις
HSS Sales - Πωλήσεις Μηχανημάτων PDF Εκτύπωση E-mail

Παράλληλα με την ενοικίαση μηχανημάτων και εργαλείων σας παρέχουμε τη δυνατότητα να αγοράσετε οποιοδήποτε μηχάνημα από εμάς και επωφεληθείτε από:

  • Μεγάλη εξοικονόμηση χρημάτων
  • Προγράμματα πρόληψης και συντήρησης
  • Προγράμματα Χρηματοδοτικής μίσθωσης (leasing - χρονομίσθωση)
  • Υποστήριξη HSS Hire shops και εγγυήσεις
  • Ειδικοί τεχνικής υποστήριξης

HSS - Μεταχειρισμένα

Αναγνωρίζοντας την ανάγκη της Ελληνικής αγοράς για φτηνότερα μηχανήματα λόγω της κρίσης οργανώσαμε και πωλήσεις μεταχειρισμένων μηχανημάτων τα οποία θα προέρχονται είτε από το δικό μας στοκ των μηχανημάτων είτε με απευθείας εισαγωγές από το εξωτερικό, όπως επίσης και μηχανήματα που ανήκουν στους πελάτες της εταιρείας μας.

 

Αν είστε πελάτης μας και ενδιαφέρεστε να πουλήσετε κάποιο μηχάνημα που έχετε στην κατοχή σας, σας παρακαλούμε απευθυνθείτε σε εμάς και έχετε πολύ καλές πιθανότητες να το πουλήσετε εκμεταλλευόμενοι το οργανωμένο τμήμα πωλήσεων μας, το πολύ διευρυμένο πελατολόγιό μας και την ιστοσελίδα μας που διατηρεί μια από της μεγαλύτερες επισκεψιμότητες.

 

Επίσης η εταιρεία μας διαθέτει συμβουλευτικές υπηρεσίες που αφορούν την τρέχουσα τιμή κόστους και την κατάσταση του μηχανήματος από τους εξειδικευμένους τεχνικούς.

 

Μην διστάσετε λοιπόν να απευθυνθείτε σε εμάς για οποιαδήποτε ανάγκη σας πώλησης ή ενοικίασης.

 
Βιομηχανικοί Θερμαντήρες
Ανύψωση Υλικών
Εργαλεία
   

Ανυψωτικά Προσωπικού
Οικοδομικά Μηχανήματα
Εργαλεία Κήπου
   


Γεννήτριες
Μηχανήματα Καθαρισμού
Μηχανήματα Οδοποιίας

Εργοταξιακά Μηχανήματα
Καθαριστές Ακτών
Σκαλωσιές Αλουμινίου
   Συστήματα Σήμανσης Χώρων
Φωτιστικοί Πύργοι
Ανυψωτικά Μηχανήματα
   


 
Τέντες
Ράμπες Καλωδίων
 

 
Υπεύθυνοι πωλήσεων:
Χριστοδουλίδης Στέφανος (Υπεύθυνος πωλήσεων) - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Βλάσης Μπασινάς - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 801 11 58800 και στο 2310 551705