Επισκευές PDF Εκτύπωση E-mail
Κατάλληλη επισκευή για τα δικά σας εργαλεία - HSS Workshops

 

WorkshopsΑν έχετε εργαλεία, ηλεκτρικό ή μηχανικό εξοπλισμό και θέλετε να λειτουργούν αποδοτικά και με ασφάλεια, μπορείτε να βασιστείτε στα συνεργεία των Hire shops.

 

Μπορούμε να διαχειριστούμε από βλάβες και επισκευές έως ελέγχους προβλεπόμενους από κανονισμούς και προγραμματισμένη συντήρηση σε οποιοδήποτε τύπο μηχανήματος.

 

Για απόλυτη ακρίβεια οι εκπαιδευμένοι μηχανικοί και οι ηλεκτρολόγοι μας χρησιμοποιούν τα πιο εξελιγμένα διαγνωστικά όργανα με υπολογιστές και τα σχέδια των κατασκευαστών.

 

Κάνοντας την άρχη από τη Θεσσαλονίκη τα Hire shops έχιουν αρχίσει με επιτυχία την συνεργασία με την STIHL Ελλάς όπου στο συνεργείο της Μοναστηρίου 130 αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα την επισκευή-διάθεση ανταλλακτικών και παροχή εξειδικευμένων συμβουλών για ολόκληρη τη γκάμα των προϊόντων STIHL. Θα χαρούμε πολύ να μας επισκευθείτε.

  


Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310 551705


Υπεύθυνοι:
Χριστοδουλίδης Στέφανος (Υπεύθυνος πωλήσεων) - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Βλάσης Μπασινάς - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.