Ανταλλακτικά μηχανημάτων και κινητήρων PDF Εκτύπωση E-mail

Η εταιρεία μας διαθέτει ένα αυτόνομο και πλήρες οργανωμένο Logistic Center στη Θεσσαλονίκη όπου διατηρεί και διακινεί απευθείας από τους προμηθευτές της στο εξωτερικό μία εντυπωσιακή γκάμα ανταλλακτικών για μηχανήματα και κινητήρες. Μη διστάσετε να μας καλέσετε για οποιαδήποτε ανταλλακτικά που ίσως έχετε δυσκολία να παραγγείλετε, ακόμα και για αυτά που δεν μπορούν να βρεθούν στην τοπική αγορά.

 

Δίνουμε μεγάλη έμφαση στην ανταγωνιστικότητα των τιμών μας και είμαστε περήφανοι για αυτή μας την τακτική.

 

Επίσης, η εταιρεία Hire Shops είναι διατεθειμένη να σας αποστείλει τα εγχειρίδια μηχανημάτων που δεν έχετε στην κατοχή σας, προκειμένου να εξακριβώσετε με ακρίβεια το συγκεκριμένο ανταλλακτικό.

 

Ενδεικτικά σας αναφέρουμε μία λίστα κατασκευαστών με ανταλλατικά μηχανημάτων και κινητήτων που διακινούνται τακτικά από την εταιρεία μας και στα πιο απομακρυσμένα σημεία της χώρας και στο εξωτερικό.

 


 

 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
  STANFORD MECALTE McBEE
    

 

 


 

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310 551705


Υπεύθυνοι:
Χριστοδουλίδης Στέφανος (Υπεύθυνος πωλήσεων) - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Βλάσης Μπασινάς - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.